Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


torstai 12. toukokuuta 2016

Olutfestaribingo

Kesä tulee ja kaiken maapallon rokkifes..korjataanpas hiphop ja pop-festarit saapuvat. Rehellistä rockiahan ei festareilla ole vuosiin näkynyt, tai ainakaan kuulunut. Sitten on niitä festareita johon mennään ottamaan mukia, niitä kutsutaan olutfestareiksi. Nämä tapahtuvat lisääntyvät vuosi vuodelta eksponentiaalisesti, kuten pienet hedelmäkärpäsparvet elokuisina iltoina kukkamullassa.
Alkavan kesän ja festarikauden kunniaksi päätimmekin julkaista kivaa tekemistä. Ei se ei valitettavasti ole aikuistenvärityskirja, vaan jotain sosiaalisempaa.
Sellaista olutfestarien henkeen sopivaa. Eli tämä on kaikille teille 25-50v valkoisille craftbeerhipsterjackbellysexual miähille ja niille parille oudosti mukana pyörivälle "tytötkinpaneery" neidoille. (Saatamme hieman liioitella; mutta mietimme että kumpaan suuntaan ja missä kohtaa). Meinaan tämä on: Olutfestaribingo.
Etsitkö sinä tekemistä pöytäseurueellesi? Vai oletko yksinäinen susi ruutupaidassa höhöttämässä itseksesi? Tai aivan liian arka lähestymään muita vieraita? Kaipaatko muutakin puheenaihetta, kuin mitä humalaa juomassasi metsämansikalle maustetussa IPA:ssa on? Voi teitä kullannuppuja, nyt teillä on mahdollisuus pelastaa itsenne ja ystävänne pulasta ja ahdingosta.
Tuttuun tapaan ensimmäisenä oikean rivin pystyyn, vinoon tai vaakaan saannut ja BINGO:n huutanut voittaa. Toimitus suosittelee muiden tarjoavan tarkkakorvaiselle, nenäiselle ja haukankatseiselle tulevalle kerrostalokyylälle kierroksen, tai viimeistään koko lapun täyttäneelle.



Joku sanoo: Citra, Mosaic, tai AmarilloFestariesitteestä puuttuu juomasi olutKarhu-lippisKuulet valituksen vesitarjoilustaHipsteriviikset
Juot SahtiaSana: "Maitokaupparaja, berliininmuuri, tai 4,7%-raja"Joku juo siideriäSukat sandaaleissaLäppäri jossakin
Bongaat humalaisenMitä tahansa markkinajargonia: "Puhtaista kotimaisista raaka-aineista"
Juomassasi oluessa on jotakin vikaa, mutta suomalaisena et kehtaa palauttaa
Joku nuuhkii lasiaanTaxia pihaan                
Jollekin lasketaan väärä olut lasiinRuutupaitaJoku sanoo: RateBeer, Olutopas, tai Untappd"Se yksi joka aina vaan näppäilee puhelinta"Sataa vettä
Pave MaijanenKaljamahaBongaat muistiinpanovälineetLasissasi on: IPA, tai SourHaluamasi olut on loppunut

3 kommenttia:

  1. Loistava aktiviteetti! Mieluummin hipsteri ulkoilmabingossa kuin pelkkä hipsteri.

    Tästähän saisi parillakymmenellä lisävaihtoehdolla ja kuponkiarvontasysteemillä härvelin, jolla jokainen voisi saada oman 5 x 5 -ruudukkonsa, tulostaa oman kuponkinsa ja ei kun menemään Vääksyn Ölvilöylyihin.

    Kesän ykkösjuttu heti APAIPA-tölkkimölkyn jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Tölkkimölkky kuulostaa hienolta kans. Onks säännöt minkälaisia? Tölkin kaatanut saa juoda? Meneekö numeroarvot RB keskiarvon mukaisesti:D

      Poista
    2. Tölkkimölkyn sääntökirja on luonnoksen asteella. Pari kohtaa:

      Peli aloitetaan 12 keilatölkillä, jotka asetetaan kasaksi perinteisen mölkyn tapaan. Kasan tölkkijärjestyksellä tai symmetrisyydellä ei ole väliä.


      Heittokapulana on Kotimaista IPA -tölkki, joita tarvitaan monta. Hutiheiton jälkeen, jos kapula löytyy, heittäjän on tyhjennettävä se nesteestä. Huom! Kapulan heittäminen tahallaan huitsin nevadaan on sallittu. Hutiheittojen määrästä ei rangaista muulla tavoin kuin tölkin pakkojuonnilla (ja se on julmaa se).

      Pisteitä kaadetuista tölkeistä saa RB:n kokonaislukuun pyöristetyn keskiarvon mukaan (yksi tölkki) tai kaatuneiden tölkkien määrän mukaan (useampi tölkki).

      Tölkin saa juoda, jos heittovuorolla pääsee tasaviiteen tai ylittää sen. Jos juomarajaan pääsee useamman tölkin kaadolla, juotavaksi saa heikoimman RB-keskiarvon tölkin. Juotu tölkki korvataan uudella, kunnes eka pelaaja saavuttaa 50 pisteen rajan.

      Pelin voittaa se, joka tölkkien loppuessa on saavuttanut suurimman pistemäärän.

      Poista