Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


Oma oluthistoria

- 1996 Maistaa ensimmäistä kertaa ykkösolutta, Lapin Kultaa.
- 2004 Ostaa elämänsä ensimmäisen oluen marketista, toden. Karjala.
- 2006 Juo elämänsä ensimmäisen Guinnessin ja paluuta ei ole.
- 2007 Aloittaa hapuilevana olutharrastustaan kokeilemalla pikkuhiljaa kaikenlaisia oluita. Saman vuoden lopulla alkaa arvioimaan oluita lyhyesti.
- 2008 Löytää OlutOppaan ja pikkuhiljaa arviot paranevat. Aloittaa saman vuoden keväällä oluenpanoharrastuksen, Cooper's Bitter purkista ja EKG pelleteistä.
- 2009 Ensimmäinen kotiolut kokonaan mäskäämällä, arvioita yli 300.
- 2010 Osallistuu ensimmäisille olutfestareille, Blogi aukeaa loppuvuonna.
- 2011 Konsultoi erästä paikallista pubia olutvalikoimissaan, osallistuu ensimmäistä kertaa. Helsinki Beer Festivaleille. Löytää itsensä RateBeeristä (Jos vaan jaksaisi siirtää arvioita).
- 2012 Lisää arvioita ja bloggaamista. Osallistuu loppuvuodesta Mustialan "panokurssille".
- 2013 Ensimmäinen kaupallinen erä Mustialassa pantua Art Tom Alea myy kahdessa viikossa itsensä loppuun. Ottaa reilatessa haltuun Euroopan "olutskeneä" ja luo jouluksi reseptin Vakka-Suomen Panimolle nimeltä Joulun Kaiku. Ensimmäisiä videobloggauksia
- 2014 Luo reseptit Suomenlinnan panimolle (Kaiku & Talven Kaiku), molemmat pojat saavat positiivisen vastaanoton. Matkustaa ensimmäistä kertaa Copenhagen Beer Celebrationiin ja näkee skenen kaikissa väreissään.
- 2015 Festareita meillä ja muualla. Kotikeittelyä ja reseptien luontia. Kansan Kaiku putkahtaa kesällä pihalle, Talven Kaiku..taas talvella. Ottaa Instagrammin ja Snapchatin haltuun.
- 2016 Lisää Kaikuja. Suomenlinna uusii yhden, joka voittaa HBF:llä kultaa.
- 2017 3000 arviota paukkuu rikki. Kaiku saa kavereita ja mediavaikuttaminen kasvaa.
- 2018. Siirtyy entistä ammattimaisemaksi ensin kevyt-yrityksen ja myöhemmin panimotyön osalta.
- 2019 Täysipäiväistä duunia panimolla.