Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Tumma, rikas ja seksikäs



”Hei onko tässä tilaa?”
Havahdun pöydästäni hetkeksi tähän maailmaan, tähän päivään. Kyllä; en näe väärin. Edessäni seisoo hemaisevan kaunis olento. Pyöritellen hetkeksi hölmistynyttä päätäni hereille ja vastaan:
”Ööömhemm, kyllä tähän sopii”.
Samalla miettien mitä täällä oikein tapahtuu. Tsekkaan nopeasti kalenterista oliko se aprillipäivä tänään, ei ole. Kuppila käy arki-iltana puoli tyhjänä ja.. Joku haluaa juuri tähän istumaan. Hämmentävä kokemus vaivaa hetken.

Katselen hetken häntä. Tumma ja seksikäs, vaikkakin vähän beigeen vivahtava laeltaan. Melkoinen löytö siis. Vihellän ääneen tajuten samalla mitä juuri tein. ”Anteeksi” Totean ja punastun.
”No hei ei se mitään, ymmärrän ja kiitos. Minulla on ollut tänään vähän huono päivä, korkki kireällä tai jotakin”. Hän kertoo hetken päivästään, elämästään. Hämmästelen mielessäni; että kyseessä ei ollutkaan mikään iloluontoinen naisihminen, jota aluksi epäilin. Kunniallinen ja varakaskin. Katsomme toisiamme, hymy alkaa kareilemaan molempien kasvoilla ja juttu luistaa kuin itsestään.

Tovia myöhemmin istumme jo lähempänä, uskallan jo koskea hänen kiiltävään ihoonsa ja hoikkaan ulkonäköönsä. Tunnen pieniä perhosia vatsanpohjassa ja oikeaa kutkutusta. Vuosien saatossa olen oppinut luottamaan intuitiooni ja huomaan tehneeni vaikutuksen. Hän nojaa jo lähemmäs ja voin tuntea tuoksun.. Ei mitään sekahedelmiä, vaan jännästi mokkaisuutta ja kahvia. Hän kertoo olevansa työssä paahdettujen asioiden parissa, katsoen samalla jo ilkikurisesti silmiini. Virnistän ja nuuhkaisen selvästi korostaen, tahallani tietenkin. Piilevää makeuttakin, lakritsaa. Miellyttävä. Tunne vatsassani kasvaa. Mietin nopeasti; ”herrajumala mitä täällä tapahtuu”, sitten huulemme jo koskettavat toisiaan. Tuoksusta tuttu kahvisuus maistuu suussa. Päätelen sen johtuvan edessä olevasta kahvipohjaisesta drinkistä. Tummaa suklaata ja hassusti juuri syömäni ruisleipä komppaa tässä. Hän tarjoaa minulle vielä lakritsan, jonka maku jää suuhun.

Ilta taittuu jo yöksi, tunnit valuvat tämän tumman, rikkaan ja seksikkään jumalataren kanssa.
Mietin jo kuviota, jossa Turhapuromaisittain rationalisoin miesväen ongelmat ja kosaisen tätä tummaa kaunotarta hetken huumassa.
 Olemme jo menossa ulko-ovelle suuntana taksitolppa, kun baarimikko huutaa perääni: "Laseja ei saa viedä ulos!"
Katson kauneutta viellä hetken ja näen synkän juovan valuvan välillemme. Katkeruutta, kosteana helmeileviä pisaroita pitkin pintaasi. Tajuan, etten kuitenkaan saa sinua omakseni.
Otan viimeisen huikan ja eroamme kyyneliin.
Silti osa sinusta kulkee aina sisälläni. Rakas.. Founders Porter: 6,5% lämmittävyyttä ja 45IBU:a potkimaan katkerasti sohjossa eteenpäin. Dark, Rich & Sexy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti