Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


lauantai 9. marraskuuta 2013

Alkon jouluoluet '13: Lervig Winter Ale vs Great Divide Hibernation Ale

Tänään laitetaan se tonttuhattu päähän ja käydään Alkon jouluoluisiin käsiksi oikein videon muodossa.


4 kommenttia:

 1. Hyvä video, meni itsellä molemmat maistoon tuossa jo torstaina ja eilen. Aika lailla samoilla linjoilla valinnan kanssa, että Lervig vei isomman siivun mielenkiinnosta, siinä oli jotain jännää, mitä ei hetkeen ole tullut vastaan, herätti ajatuksia tosiaan. Hibernation ale taas oli "ihan jees", mutta en tiedä johtuiko videosta vai mistä, mutta oma Hibernation oli selvästi vaaleampi kuin videolla, siis saman värinen kuin tuo Lervig. Outoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa tosiaan. EBC arvolla Hibernation on toki tummempi ja ymmärtääkseni Alko mittauttaa nämä itse(?). Voi toki olla että video antaa hieman todellista tummemman sävyn, mutta kyllä se ihan tumman ruskeaa ja mustaan vivahtavaa oli, siinä missä Lervig puolestaan punaruskeaa. Tiedä jos pulloissa on ollut hiivasakkaa pohjalla ja jommallakummalla se on lähtenyt avatessa irti. No, hyviä oluita ja hyviä oluita on toivottavasti vielä edessä tälle joululle.

   Poista
 2. Mikäköhän on, kun ei video näy ainakaan puhelimella? Onko se ihan upotettu Youtube video? Reittausblogissa kyllä näkyy videot sivulla. Itse oluista, Lervig on vielä maistamatta, mutta toi Hibernation oli kyllä omaan makuun yksi parhaista oluista pitkyään aikaan. Todella loistava ja yllätti jopa positiivisesti, vaikka olin tietoinen Great Dividen yleisestä laadukkuudesta.

  VastaaPoista
 3. Jaahas, jaahas. Kyllä se on ihan upotettu tuohon (youtubesta) ja toimii hyvin ainakin kotikoneella, on sen "jokunen" muukin käynyt katsomassa. Puhelimen toimivuudesta en osaa sanoa, koska itse en nettiä puhelimella käytä (jos vanhan 1100 toimisi vielä käyttäisin edelleen..). Jos joukossa on muita puhelimella sivuja selaavia, voivat tätä kommentoida?
  Hibernation oli maistuva ihan mukiinmenevä, muttei itselleni mikään erityisen nautinnollinen. Lervig oli hieman monipuolisempi ja vei tämän parivaljakon keskinäisen kilvan pisteen erolla.

  VastaaPoista