Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


maanantai 2. huhtikuuta 2012

Olutohjelmaa radiosta

Kevät koittaa ja mitä se olisikaan ilman Lapin yliopiston vuotuista radio-ohjelmistoa.
"Radio Säteily on Rovaniemen alueella toimiva yliopiston opiskelijaradio.
Taajuudelta FM 104.4 löydät tinkimätöntä meininkiä ja aitoja ihmisiä.
Koska kuuntelijaluvut eivät määritä kanavan toimintaa, on Säteily vapaa suurien studioiden soittolistoista."
Mukana on tietysti neljännen vuotensa käynnistävä Olutohjelma: "Olutohjelma on ohjelma oluesta. Tämä jo kolmessa Säteilyssä ihastuttanut, olutkulttuurin puolesta puhuva kaksituntinen asiaohjelma esittelee mielenkiintoisia juomia, keskustelua aiheesta kera studiovieraiden, sekä erikoisosioita, jotka käsittävät tänä vuonna mm. ruokaosion ja äänityksiä olutravintoloista ja -tapahtumista."
Ohjelman tiimistä löytyy kovan luokan olutharrastajia pohjoisesta, Olutoppaan nimimerkit Salamanteri ja Abbot.
Tänä vuonna luvassa siis uusi ruokaosio, sekä äänityksiä viime kesän olutfestareilta, jotka todennäköisesti saavat mielen karkaamaan tulevaan kesään. Ensimmäisessä ohjelmassa teemana ovat 3,5% oluet, eli ns. kakkosoluet. Ohjelma tulee ulos tiistaisin klo 18-20.
Lähetystä voi kuunnella netistä osoitteesta: http://www.sateily.com/kuuntele.html
Säteilyn verkkosivuilta pääsee myös katsomaan livekuvaa studiolta, sekä sisältää säteilyn oman ircin, tämä siis osoitteessa: http://www.sateily.com/index.html
Ohjelmat on yleensä saannut kuulla myös jälkilähetyksenä, vaikkakin show:n interaktiivinen puoli jää tällöin hieman vajaaksi.
Suosittelen toki  kuuntelemaan muutakin ohjelmistoa, sillä itse pidän valtavasti näistä soittolistattomista radioista, etenkin kun musiikkipuoli saattaa olla mitä tahansa ja tästä erityiskiitos viimevuotiselle, muistaakseni "uimalento" ohjelman tekijätiimille.

Tuopin Ääressä blogin ylläpito julistaa kevään ja pääsiäisen alkavaksi huomenna klo 18 ja virittää itsensä taajuksille, toden. "panopäivän" päätteeksi, tuplaipa suunniteilla viimein, mutta siitä tuonempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti