Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


maanantai 1. huhtikuuta 2013

Korkinkääntöpuolet 1.4 Special


Aluksi meinasimme tehdä jutun siitä, kuinka BrewDog on vaivihkaa avaamassa tänään ensimmäisen BrewDog-Helsinki pubinsa. Tämä tulee tietysti suurelle medialle yllätyksenä, mutta panimon sisäpiirissä vaikuttava ruotsalaistuva herrasmies valaisi kuuman pelivihjeen saanutta ylläpitoa:
Hanoissa olisi tiukkojen sisäpiiritietojen perusteella ainakin aivan tuoreet:
- Mudwater Ale, joka on tietysti överihumaloitu Brown Ale (6,7%/80ebu).
- Hail Vikings, joka taas on erityisesti Ruotsin markkinoille suunnattu sillillä ja hunajalla maustettu perinnejuoma/Gruit.
- Fools IPA -> International Arms Race oluesta ryyditetty 14% Tripla IPA ilman humalaa. Mausteina suopursua, kanervaa, sitruunamelissaa ja karviaisia.

Näiden lisäksi toki tavanomainen kattaus Punk IPA, Trashy Blonde ja HC IPA, sekä vaihtuva Abstrakt hana.
Sisustus noudattelee tuttu panimon karua pubilinjaa.
Avajaiset tulevat olemaan valtaisa yllätys koko kantakaupungille, sillä ravintolan sijaintia ei ole kerrottu, mutta edustajan sanojen mukaan: "You'll be like Alice in Wonderland tomorrow. If U can't hear it, or see it.. Oh man, then I'd recommend either Doctor Julius Hibert, or case of Stella, maybe both". Kaupungilla puhutaan, että ainakin Bono olisi nähty Stadionin Hostellissa, sekä myöhemmin Kaislassa Matthew Bellamyn (Muse) seurassa laulamassa nousuhumalassa Queenin Innuendoa.


-------------Mutta-----------

Meillä oli parempaakin tekemistä, kuin ottaa kaiken maailman huhuista selvää. BrewDog Helsinki on liian kaakana ja me keskityimme tässä Saison Dupontin juomiseen. Samalla ottaen kantaa paitsi kyseistä juomaa, Alkoa, että bunkkerista lähteviä belgialaisia ja Hergeä kohtaan. Varoitus! Seuraava videolinkki sisältää seuraavia THL:n mielestä haitallisia tekijöitä: ohramallasta, savolaisia, nousuhumalaisia, ylikritiikkiä Alkoa kohtaan, vittuilua ja lisää ohramallasta. Vain omalla vastuulla, sillä materiaali on järkyttävän hirveää, mutta kalja oli hyvää.

   Saison Dupond "arvio"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti