Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


lauantai 15. tammikuuta 2011

Etikettien valmistusta

Jo perinteeksi muodostunut etikettien väsäily uusille oluille on vauhdissa. Tällä erää valmiina on etiketit tulevalle IPA:lle, Brown Alelle, Scottish 80:lle, että "oikealle" ginger alelle. Saisonin etiketti on vasta luonnostilassa.
Itse yleensä ideoin valmiiksi oluelle nimen, jonka jälkeen lähden hakemaan siihen sopivia kuvia/piirroksia, joita yhdistellään ja muokataan.
Saisonin kohdalla odotellaan puhtaaksipiirtoa, sillä omaan mieleeni sopiviva kuvia en löytänyt. Jahka kaverini saa piirtopöydän lainaan, saa senkin puhtaaksi. Hiirellä piirtäminen on sen verran pain in the ass..
Kaikki etiketit menevät lähinnä pulloihin joita lahjoitan tutuille, niin pitkälle en lähde, että printtaisin, leikkaisin ja liimaisin jokaiseen pulloon omansa. Käytän siis tavallisesti eri satseissa erivärisiä korkkeja, joista pullot erottaa, tai sitten merkitsen korkkiin raaputtamalla erän.

No tässä näitä nyt on:

                                                           IPA:lle tehty
                  Scottish 80, josta puuttuu tosin maskotti "Jack The Flipper". Valviran bännilista  taitaa kutsua.. ;)
                                                     Tylsähkö etiketti ginger alelle. Jäi vähän sisäpiirivitsiksi
Sekä Brown alelle. Tästä tuli vaikein, en ensin keksinyt nimeä millään, ennenkuin sattui  soittolista olemaan shufflella ja hoksasin, että tästähän tulee James Brown Ale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti