Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


maanantai 9. marraskuuta 2015

Battle of IPA: Huomenna Livenä Snäpissä
Tiedoite.

Julkaisukelpoinen: Heti.

Hyvät kansalaiset. Elämme vaikeita aikoja, katkeria sellaisia, joten on tullut aika laittaa oma lusikkamme tähän katkeransuloiseen soppaan. On tullut aika keittää Itärannikon Pale Ale.
Tästä oluesta odotamme hedelmäistä, tasapainoista, mehuisaa, humalaista ja erilaista IPA:a. Tavoite on vähintäänkin olla tässä tyylissä kotimaan kärkeä, mikä nyt rehellisesti ei ole paljoa se. Sekondäärisenä tavoitteena ja kenties kovempana sellaisena on lyödä erään raumalaisen hörhön West-Coast asenteinen keitos. Suhtaudumme tavoitteisiimme samalla vakavuudella, kuten elämään yleensä. Nokka(kyllä, ei nenä, vaan nokka, vaak, vaak) pystyssä räntäsateessa vaappuen. Ylväänä, kuin vain ankka, tai pingviini voi olla etsiessään lämpöistä pesäkoloa johon laskea pulskean olemuksensa iäksi.
Tämän huomisen (10.11) prosessin tulemme tallentamaan sekavasti myöhemmin tällä viikolla tänne blogin puolelle, mutta..
Ensimmäisenä? Suomessa aiomme tarjota tunnelmia suorana, livenä Snapchatin kautta, josta snappeja voi seurata kanavalta/tunnuksella: artofhalo. Snapit ovat katsottavissa 24h, jonka jälkeen ne katoavat bittiavaruuden loputtomiin sfääreihin. Tästä syystä olemme alkaneet hitaasti rakastua tähän sosiaalisen meedian mahdollisuuteen, koska mikään ei ole ikuista, ei edes kolmen ässän valta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti