Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kesäsuunnitelmia tontun kera

Viskipullon hyväksikäyttöä
Kesä alkaa Juhannuksen jälkeen, mutta miksi sitten Juhannus on keskikesän juhla?
Toivon, että arvoisista lukijoista kukaan ei sytyttänyt makkaroita sytytysnesteellä, polttanut saunaa, hukkunut ja tämän jälkeen vetänyt lärvejä ja hukkunut uudestaan.

-Ai ei? No hyvä, olisin muuten menettänyt sen toisenkin lukijan, sillä hyvin itsekeskeisesti luen tätä tekstiä nytkin, vaikken ole aivan varmuudella selvinnyt jussista huomiseen. Pulssi tuntuu ja tonttu maistuu vielä. Ajattelen, siispä juon.

Päätoimittaja huutaa naama punaisempana kuin paloauto pillit päällä ja letku perässä, että lopettaisin älyttömien humalahakuisten sekoilujen kirjoittelun ja menisin asiaan.
Tässä vaiheessa muistuttaisin, että torstaina avaa Lahden: Suuret Oluet, Pienet Panimot porttinsa ja sielä on myös Tuopin Ääressä toimitus koko komeudessaan.
Mukana ovat myös seuraavat panimot:

"Hollolan Hirvi
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lammin Sahti
Malmgårdin Panimo, Pernajasta
Saimaan Juomatehdas, Mikkelistä
Panimo & Tislaamo Teerenpeli, Lahdesta
Stadin Panimo, Helsingistä
Vakka-Suomen Panimo, Uusikaupunki"

Sekä liuta juovoja keskustelemassa seuraavista polttavista aiheista: "Miksi mehukatti ja intin kenttäpullot varastavat järjestyksenvalvojien jakamattoman huomion?", " Chimayn juustot ja Belgia", "Nisuolut kesäjuomana", "Missä BH, Nokia ja Plevna", " Jos kristinuskon piti tuoda rauha maan päälle ja vastavuoroisesti Thor lupasi karkoittaa jääjätit. No ei ole rauhaa vielä, mut... eipä ole jääjättejä näkyny." , sekä kotipanimon suurista kysymyksistä kuten: "Täydellisen Saisonin valmistus", "Fuggles" ja "Kuivajään käyttö vierteen viilentämisessä".

 Jotenkin pitäisi tästäkin huolimatta selvitä perjantaina lentokentän turvatarkastuksesta ilman ylimääräisiä mallaskiloja ja haaviin jääviä kotipanimotuotteita ja hypätä Edinburghin suuntaan vievään koneeseen, vaikka tonttu pyytääkin jäämään joko tänne pitämään seuraa, tai matkustamaan Belgiaan lajitovereiden luokse aion käydä myös muutamia pubeja tyyppaamassa. Brauhaus, Brewdog, Bow Bar, Guidlford Arms, jne. Epäilen pahasti sortuvani myös viskiin. Onneksi en kuulu kirkkoon, joutuisin muuten joko ruoskimaan itseäni, tai tekemään loppukesän töitä vuorotta. Sen sijaan palatessa, tai edelliseen viitaten palaessa,  pitäisi vielä kirjoitella tänne joitakin raportteja tapahtumista ja epäilen kirjoituspaineiden vievän yöuneni jokatapauksessa, joten voin yhtä hyvin tehdä Hemingwayt ja ainakin yrittää kirjoittaa osan kapakassa.

Tonttu on vasta puolillaan ja tekstiä on lähes niin paljon, kuin oli tarkoituskin, joten laitetaanpa tontusta kuva.
 Vaikka kyseessä ei olekaan kaikkein kuvaus arin laji on kyseinen yksilö majaillut kaapissani sitten joulun 2010. Vanhetessaan tämä tonttu menettää hivenen "hetelmäistä" raikkauttaan,  tulee hieman happamammaksi ja mausteisuus korostuu aavistuksen enemmän. Silti täytyy myöntää, että tontun lakki ei ole kärsinyt ajan hampaassa yhtään, vaan on edelleen todella komea.


Loppuun vielä muutama kuva:



       +











=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti