Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


torstai 7. toukokuuta 2015

On The Road: CBC'15 / osa 1

Tänäkin vuonna Tuopin Ääressä kävi aiheuttamassa pahennusta ja nauttimassa Tanskalaisen vapauden hedelmistä.
Tiimimme penkoi perinpohjaisesti kaiken juotavissa olevan alkoholin lävitse, nautti, päihtyi, pötkötti puistossa, vieraili ravintoloissa ja kahlasi nähtävyyksiä.
Ennen varsinaista festivaalia on tietysti hyvä perehtyä taustoihin.
Copenhagen Beer Celebration on olutorgia. Se tapahtuma joka on niin laiton ja paheellinen suomalaisittain, että me nautimme siitä. Ostimme syksyllä jokaiseen sessioon oikeuttavan pinkit rannekkeet, vaikka välillä tuntui että kaadan koko palvelun faxilla, savumerkeillä ja muilla. Asiaan.
Tapahtuma menee kutakuinkin niin, että Mikkeller kutsuu kaverinsa kylään ja jättää seuraavana vuona entiset kaverit ulos..Eikun.. Tapahtumassa on panimoita maailman kärjestä. Alesmith, Bell's, Three Floyds, B. Nektar, Omnipollo, Cigar City, Amager, Magic Rock, BrewDog ja monet, monet muut. Homma menee niin, että maksat kerran ja juot koko päivän ilman rahaa, poletteja ja pilettejä. Sitä kaljaa suorastaan kaadetaan päällesi pitkin Sparta Hallenin käytäviä. Jos jono ahdistaa aina voi tankata lasinpesupisteen vierestä olevasta "vapaasta hanasta" itse (nyt Gypsy wittiä). Tämän lisäksi voit hoitaa kyntesi kuntoon, ottaa festaritatskan, juoda bisseä pihalla, vessassa, puistossa, röökillä, päällään seisoen.. Tai nauttia hillitysti pöydällä. Reitata ja sekoilla kun pöytään pamahtaakin Mikropoliksen olutcoctail sekoitus ;D
Kaikilla on kivaa, kukaan ei riehu ja poket ovat kortistossa anniskelualueen aitojen kanssa. Näin.
Me aloitimme matkan jo torstaina kiertämällä nähtävyyksiä ja kaupunkia hyvin hillitysti ja omalla tyylillämme. Aloitimme tietysti perinteisesti jo Helsinki-Vantaalla vappujuomilla ja yllätysoluilla. Simapajan Wandering Minstrel päräytti reissun kaupallisen osion käyntiin. Joten.. sidde i parken og drikke stærk øl venligst.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti