Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

1.4 - sanaketjuvirus

Hyvää juhannusta arvoisa olut.

Tänään on mursut liikkeellä pitkin käytäviä ja huvittavia ovat heidän juomansa kuumissa koloissa.
Blogiin näkyi saapuvan yksi puolen hehtaarin metsän silli. Hän naurahti tutulla äänellään, että mitäs juomaa nyt olikaan tarkoitus dokata? Kunnes käytetty lasi putosi puusta. Sen reunalla makasi ampiainen, jonka oli tarkoitus maistella Kari Salmelaista ja Neiti B:tä matkalla aina Pihtiputaalle asti. Kari tästä rietastuneena totesi: Soittakaapas meille "Kuinka saisi rikki kookospähkinän". Niinpä Neiti B kävi erotiikkaliikkeessä ostamassa puhallettavan M.A Nummisen ja hanurin, joilla hyväillä Herra X:n nallea. "Tämäpä on vallan psykedeelistä touhua" ampiainen humaltuneena totesi itselleen.
Dokaamisesta tulisi tulla kaunis, kuin yön Jussi Hakulinen oli 80-luvulla mahtavassa permiksessään. Se vuosikymmen näytti pastellisävyisiltä nalleilta, joilla piti olla lasit täynnä tuhtia Vaakunaa.
Iloinen ja siloinen oli Vaakunan Fransmanni ravintolan keittiömestari, kun pihviä norpan ruhosta katsellen kauli. Tämä operaatio ei ollut hyvä menestys ravintolan vihervasemmiston mielestä, koska norpat ilman elämää maistuvat sukupuuton partaalla olevalta viherpippurilta. Niinpä viherpippuri päätti jäädä nostamaan syytettä keittiömestaria ja Fransmannia vastaan, jolloin sukupuolisyrjintä kasvoi seksuaaliseksi häirinnäksi koko norppa populaatiota koskien. Norpat eivät halunneet nähdä Apulantaa viherpippurien Saimaalla. Asianajajaksi kaivettiin suosta itse Matti Airaksinen ja tuomioistuin karkasi Kauniaisiin kuulematta timanttista jyystöä. Samaan aikaan Vaakuna olisi halunnut tanssia eurodancea ilman villasukkia ja lihakirvestä. Olutvalikoima oli Justin Bieberin auton takapaksissa turvassa Kanadalta ja Fransmannilta. Valikoimissa olisi ollut suukapula, muttei budia ja Unto Monosta. Kukkien kastelu ei kannata puolen hehtaarin metsässä ilman Jaska Jokusen onnea. Tänä yönä blogi sulaa laavassa, jossa poltetaan napakympin Kaitsua ja keittiömestareita ilman rakkautta, kuravettä ja Fazerin sinistä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti