Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


perjantai 19. heinäkuuta 2013

Taisto - Kotiolutkilpailu

Panimoyhtiö Hiisi avasi pelin:
"Nyt mäskimelat tanaan ja paras pullo eteen!
Oluton Festari ja Panimoyhtiö Hiisi haastavat kotipanijat Taistoon. Kyseessä on siis kotiolutkisailu, jonka tarkoituksena on seuloa joukostanne vuoden 2013 Reservin olutmestari.
Taistossa asettuvat vastakkain kotioluttaitureiden parhaimmat ja maukkaimmat tuotokset. Oluen tyylillä ja luokituksella ei ole väliä, mutta kukin kisaaja osallistuu vain yhdellä oluella. Tarvitaan siis nuppia ja herkkyyttä, mutta myös tyyliä ja taitoa paketoida olut tuomaroitavaksi.

Ensimmäisen mittelön jälkeen valitaan kaksi kokelasta loppukoitokseen, joka järjestetään Oluton Festareiden yhteydessä 20.-21.9.2013 Jyväskylässä. Sitä ennen finalistit panevat parhaan tulivoimansa viimeistä Taistoa varten Hiisin panimolla. Lopussa ratkaisee loistava olut ja propagandistinen ote sen myyntiin.
Taiston voittajalle on tarjolla paitsi Reservin Olutmestarin kunnia-arvo ja henkseleiden paukutteluoikeudet, myös tilaisuus saada oluensa kaiken maailman oluenystävien tarjolle. Voittaja pääsee siis suunnittelemaan ja panemaan oluensa Hiisi Panimolla Jyväskylässä ja saa sitä kautta oluensa kauppojen hyllylle.

Taiston tiimellykseen voit osallistua lähettämällä oluesi päämajaan 23.7.2013 mennessä arviointia varten osoitteeseen Heinämäenkuja 5, 40250 Jyväskylä.


Kenttätestausta varten tarvitsemme olutta 2 litraa esikunnan pöytään. Pullon koon ja muodon saat valita itse.
Oluen mukana on seurattava ehdottomasti saate, jota käytetään oluen arvioinnin osana. Tekijän pitää ehdottomasti kehua estoitta oluttaan vaikka kaitafilmillä tai muulla modernilla esitystekniikalla sekä todentaa ylivertainen osaamisensa etikettitaiteessa.
Ensimmäisen kierroksen tulokset ilmoitetaan 31.7.2013 lyhytaaltoradiolla kanavalla 12 ja sen lisäksi myös internetissä.
Kaikki ovat tervetulleita mittelemään. Paitsi olutta ammatiksi valmistavat. Menkää kiusaamaan jotain itsenne kokoisia. :)

Lisää tietoa Taistosta ja Oluton Festareista päivitetään myöhemmin tähän viestiin. Mutta jos et malta housuissasi pysyä, niin voit hihkaista myös osoitteeseen tatu@panimohiisi.fi

Taisto alkakoon!

Terveisin,

Panimo Hiisin pojat.

Nyt se alkaa
"
Ja

"Taisto kiihtyy loppusuoralla. Ensimmäiset oluet ovat jo päämajaan saapuneet ja lisää odotellaan.
Nyt te kaikki, jotka arvotte, kannattaako osallistua, niin oluet postiin heti! Oluen ei tarvitse olla juuri tätä tilaisuutta varten tehty. Jos sinulta siis löytyy kellarin kätköistä edellisestä erästä jääneitä pulloja n. 2 litran verran, niin silläkin voi osallistua.
Ilmoittautumisaikaa on pidennetty viikolla, joten vielä ehdit etiketin suunnitteluun. Oluesi pitää olla perillä siis viimeistään ke 7.8.2013.
Ethän halua jäädä harmittelemaan ja seuraamaan sivusta, kun muut kotipanijat ylpeilevät Taiston nettisivuilla (avataan lähipäivinä)?
"

Olen jo joitakin kertoja vihjaillut muutamille panimoille tämän suuntaisesta toiminnasta ja vihdoin kaikuu takaisin.
Tästä ajatuksesta innostuneena pirautin puhelun apulaismäskikattilan puhdistajalle ja Old Tomin "Handicapille" Teemulle.
Päädyimme kaivamaan kellarista kruununjalokivet esiin.
Tämähän tarkoittaa sitä, että HandiCap ImperialStout lähti mukaan kilipailuun. Röyhkeästi ja rehellisesti, emme pahemmin epäile, etteikö se laadullisesti pärjäisi, vaan kun tuote vaatii aikaa kypsyäkseen. Ei sitä huippu-urheilijaakaan päivässä tehdä, se vaatii vuosien työn. Niin tämäkin rakas lapsemme, joka rehellisesti pieksi sokkotestissä erään Pirterin ja voitti pisteissä erään BA Boriksen joltakin sammakkopanimolta, phöh. Olut sai myös muutaman alan vaikuttajan hymyilemään eräänä keväisenä iltana jossakin Kanta-Hämeen intiaanimailla. No katsotaan miten pojan käy. Kunhan tuo Hiiden blogi ja kilpailusivu aukeaa otamme mielihyvin kannustuksen vastaan.
(Joskaan emme ole aivan varmoja haluammeko luovuttaa alkuperäistä reseptiä kenelläkään.. our precious).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti