Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Bloggauksen sietämätön tuska

Blogin päivityskö hidasta?

Ai ihan tosi..
Olen tietoinen hitaasta tahdista ja ei en ole tipattomalla. Kiitos kysymyksistä.
Syynä tähän tahmeuteen on yksinkertaisesti vähäinen vapaa-aika. Muutoksen tuulet puhaltelevat tällä hetkellä. Lisäksi edelliset pitkät vapaat kärvistelin flunssaisena, joten kulutus pysyi tipattomana ja blogi tyhjänä. 
Vähäisestä vapaa-ajastani käyköön esimerkkinä viime päivien ja tulevan viikon aikataulu:

Pe: 12h töitä, La: 12h töitä, Su: 12h töitä, Ma: Pitkät unet ja illlalla palaveri, Ti: Ainoa vapaapäivä, keittohommia jos olisi raaka-aineita, eli ei. Ke: 12h töitä, To: 12h töitä, Pe-Su: “Tuoreen suhteen sytyttelyä”, Ma: 12h töitä, Ti: 12h töitä, Ke: 12h töitä, To: Lahden reissu, Pe: Helsinkiin La: Lähtö talvilomalle viikoksi…

Joo, totanoin..
Kivaahan sitä olisi joskus korkata, kuvata, blogata, tai jaksaa kirjoittaa jotakin novellia, mutta missä välissä? 
Kuulin että kotona pitäisi normaalisti myös siivota, käydä kaupassa, pestä pyykkiä, tiskata ja joskus kuulemma nukkuakin. Huoh. 
Jotain pienpanimo-oluitakin vaappuisi Alkoihin alkavalla viikolla, mutta saa nähdä ehdinkö edes ostaa mokomia ollenkaan. Kotona kärsin ns. positiivisesta alkoholiongelmasta, sillä juotavaa on enemmän kuin säilytystilaa, joten sorry, ei mahdu, koska en ehdi juoda. Hamstraanko pulloja siis?
"Use me, please"
Tuskinpa.
Pahoittelen siis melko kestämätöntä tilannetta blogin suhteen. Pähkäilyn jälkeen ei auta muutakuin nostaa muki alustalta. Joten: Tuopin Ääressä jää nyt toviksi talvilomalle. Tarvittaessa saatan jakaa FB:n puolella ehkä linkkejä, eli sitä klikkaushuoraamista, jota muutkin meediat harrastavat innoissaan: "Punk IPA riisui, katso hedelmäiset kuvat". 
Katellaan jos helmikuun lopussa ehtisi tehdä asialle oikeasti jotakin ja lomalla ladata akkujen lisäksi myös jotakin sekavaa matskua kameraan. Ei käyttistä, mutta tuupataan ulos silti.
Elämän muutokset jyräävät nyt tässä talvessa vahvana, muttei katkerana, ainoastaan makeana ja nautinnollisena. 51/50p


Kesää odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti