Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukortti 2013

On maa taas musta ja ilmassa taikaa, joulu on ilon ja värivalojen aikaa.. pelkää tuhlausta.
mielikin aivan paljas ja alaston, marketin pukinkin tukala on.
Tulkaa lapset pukin luokse, silloin pukin palkka juoksee, jonotusnumero ottakaa, ja jos show ei ole suksee, niin pomolle valittakaa.
Täällä automarketin seitsemännessä kerroksessa, on pallomeri, alennuskuponkien leikkaajien saari ja kulutusjuhla laivamme kelluu poukamassa, olethan siis taivaassa toisenlaisessa. Täällä Visakortti vinkuu, lapset kiiltäviä leluja lisää hinkuu, on merkkivaatteita, mainoskuvia, kattiloita ja videoita, oi ystävät shoppailu on huvia.
Tulkaa kaikki tuhlatkaa, taas kulutusjuhla alkaa saa. Miehet ja naiset kaikki kansalaiset, taas aika joulujuhlan ois, heittäkää vanha tavaranne nyt jo pois. Automarkettiin juoskaa, lisää rojua ostakaa, naapurinne kateesta vihreiksi saakaa, valosarjoja ja koristeita hankkikaa. Tili huutaa tyhjyyttään, pastori kuuluttaa joulun pyhyyttää, rahani kuluttanut olen mainosten helppoheikkien repliikkien sanaleikkeihin, olen onnellinen, täydellinen ja lähes ihminen. Sosiaalitoimiston jono kutsuu huomenna taas, mutta tänään viimeiset pennini pois tuhlata saan, Ja jos rahani eivät riitä niin pikavipillä lisää vaan,
Kyllä joulu voisi olla useammin vuodessa, se tavaraa tuo tuodessaan, tekosyitä ostoksille luodessaan, kyllä nyt juhlat alkaa saa, siis pois huolenne heittäkää, ja ostoksille lähtekää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti