Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


lauantai 15. lokakuuta 2016

Haastattelussa: Ruosniemen ParlamentaarikkoHerra parlamentaarikko. Tällaisina levottomina alkoholipoliittisina aikoina te olette näyttäneet Brysselistä käsin mallia vahvuudellanne, mutta oletteko omineet belgialaisia vaikutteita olemukseenne viiksienne lisäksi?
 • Minä, minä olen jo vuosia sanonut, että, että kyllä suomalaisella pitää viikset olla. Katsokaa vaikka kultaista kahdeksankymmentälukua, jossa kaikilla oli viikset. Vaimollanikin on ja hän on sentään talotoimikunnan puheenjohtaja. Belgia taas on kaunis ja hedelmällinen. Onko toimittaja itse käynyt?
Herra parlamentaarikko. Olemme kuitenkin kuulleet teillä olevan Porilaisia juuria, mutta osoitteenne on myös Espoossa. Oletteko kykenevä päättämään molempien alueiden asioista, vai jääväättekö itsenne ulos aina kun kyse on kotiseuturakkaudesta?
 • Molemmat kaupungit ovat tärkeitä aluepoliittisesti. Kannatan mielelläni Ässiä, mutta ei minulla ole kyllä Bluesiakaan vastaan, vaikkei se ihan Jazzia olekaan.
Herra parlamentaarikko. Esityslistallanne kannatatte niin pikkupomojen, kuin työmiestenkin arvon kohotusta palkankorotuksilla. Tulevatko korotukset Brysselistä, vai kenen kukkarosta nämä korotukset otetaan?
 • Itse olen päättänyt omista korotuksistani jo vuosia. Jyrki kertoi saapuessaan, että kannattaa pelata vaan omilla korotuksilla ja kannattaa tasaisesti kaikkien kasvua, paitsi tietysti maitokaupparajan kasvua, hehe.
Herra parlamentaarikko. Jos maapallon resurssit ovat rajalliset, miten mielestänne kapitalistinen talousjärjestelmä voi toimia, koska rajaton kasvu on mahdotonta?
 • Yleensä Monopolissa kannattaa hankkiutua monopoliin ostamalla paljon ja liikkumalla vähän. Joskus voittaa pelkällä Erottajalla, mutta usein siinä tarvitsee myös Unioninkadun myös.
Arvoisa herra parlamentaarikko. Jo vuosia teitä on syytetty suhmuroinnista kenenkään tietämättä mitä kyseinen sana oikeastaan tarkoittaa. Kysynkin: Oletteko itse tietoinen toiminnastanne ja onko pääministeri suhmuroinnut vatuloinnin itselleen?
 • En halua kommentoida kotimaan asioita, mutta mutta kyllä itse suosin vatuloinneissa vatupassia ja eilisessä kokouksessa päätimmekin vatupassin olevan riittävä väline, myös kotimaan panimonrakennushankkeisiin.
--------------------------------
Seuraavaksi haluaisimme esittää kymmenen kysymystä, joihin haluamme vastauksen vain muodossa jaa, tai ei.

Herra parlamentaarikko:
Nouseeko Suomen kansantalous leikkaamalla?
 • Voinko olla poissaoleva? Ai ei voi? Siis nousta? Ei, en usko, mutta jaa silti.
Katoaako viinaralli alkoholiprosentin korotuksella?
 • Meidän keskustassa tähän taruolentoon ei uskota, mutta jaa.
Tulisiko useampien kotitalouksien siirtyä aurinkovoimaan?
 • Ei, koska sähkö tulee kuitenkin pistorasiasta ja sähkömiehestä tulee muuten työtön. Eikö tulekin? Niin koititte saada minut ansaan hahaa.
Onko SoTe uudistus onnistunut?
 • Jaa en tiedä, vain aika näyttää, mutta velvoitettu olen sanomaan jaa.
Pitäisikö soraa ottaa rakennustarpeisiin edelleen pohjavesialueilta?
 • Suomi kasvaa rakentamalla ja olen itsekin istunut sora-autossa kiertueella se kypärä oli kyllä päässäni vähän pieni, mutt.. Ai niitä saa säädettyä? Nyt huijaat. Jaa.
Onko oikein leikata köyhiltä ja suosia hyvätuloisia?
 • Talouden suhdanteista ja Kelan sananmuunnoksista perillä olevat asiantuntijat sijoittajien ja suuryritysten tuesta vakuuttivat että tämä on mahdollista ja historiallinen fakta, jota ei voi muuttaa. Säälin tietysti julkisuudessa slummeja, mutta asialle ei voi mitään. Jaa.
Onko Nalle Wahlroos Taloussanomien ja Kauppalehden luoma trolli?
 • Pidän kovasti Röllistä ja trulleista. Minullakin on nalle, tai siis oli. Kansallissankareita kaikki. Jaa.
Onko Brysselissä liian helppoa elää mallastuen voimin?
 • Brysselissä eläminen on vaarallista, mutta teenkin tämän isänmaan edestä maailmanpankin, itseni ja ja muutamien avokätisten ystävienikin hyväksi. Ei.
Pitäisikö Parlamentaarikoissa olla enemmän vetoa humalaa?
 • Teemme työtä kristillisesti yhdeksästä yhteen ja viikonloppuisin nautimme lasin konjakkia, siitä ei tule humalaan, vain vain reilummalle tuulelle. Ei.
Onko Kannabiksen laillistamisen ja verolle asettamisen tutkiminen poliittinen itsemurha?
 • Hyvä herra.. Ei tuollaista sovi esittää julkisesti. Kieltäydyn vastaamasta juuta tai jaata tähän, voitteko leikata ja kysyä jotakin muuta?
Onko Venäjä uhka Suomelle?
 • Pelkkä mahdollisuus, itsekin käyn usein Pietarissa ja paikallisissa hyvinvointilaitoksissa palvelu on kaunista ja varmaotteista onnelliseen loppuun asti. Ei.

Herra parlamentaarikko. Kiitän omasta, median ja olutkansan puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti