Huuruisia tarinoita tuopin ääreltä
suoraan suoneen
tykitettynä.
- Uutisia
- Arvioita
- Kotiolutta
- Gonzoa
- Matkaraportteja


tiistai 3. toukokuuta 2016

Westyn kasi, puhtaat lakanat ja hetki rakkautta


Westyn kasi.. My love one. Emme ole kohdanneet pitkään aikaan. Edellisen kerran saavuit yllättäen liki sakkolihaisena eteeni. Silloin otin sinut kursailematta Brysseliläisen hostellin ruokapöydällä pyyhkien lihanesteitä suunpielistäni. Mietin jo silloin millainen olisit kokeneempana, varmempana ja vanhempana. Enemmän elämää nähneenä yksilönä. Tiesin jo silloin, etteivät kaikki neitsyet laula sitä jazzahtavaa sointua, jota ajoittain kaipaan.
Tänään tulit kuitenkin pois kaapista laulaen palavaa rakkauttasi minun vaihtaessani puhtaita lakanoita sänkyyni. Puhtaana saunasta tulleena aamutakissani. Minä komensin sinut ulos. Kevääseen, linnunlauluun ja kostean nurmikon lähelle.  Nautin lasillisen Gin&Tonicia odotellessani. Malarialääkitys on kuitenkin tärkeää tähän aikaan vuodesta.
Korkkisi, kantesi kertoo sinun olevan jouluna vanhaa ja eläköityvää. Haluan korkata sinut nyt, kuten niin monet muut sinua ennen ja minun jälkeeni.
Silti haluan sen olevan jotenkin erilaista. En halua vain ottaa sinua eläimellisesti suoraan suustasi. Haluan herkkyyttä, hellyyttä ja pitkiä, hitaita kiusoittelevia nautintoja. Riisun sinisen kaapusi ja kaadan sinut hellästi leposijaasi, tuohon kauniiseen maljaan.
Sinua riisuessani havaitsen onnekseni sinunkin haluavan. Ilmeisesti pitkä, kuukausia, vuosia kestänyt esileikkimme on tuottanut tulosta. Havaitsen sinun jo lähes tulevan märkänä syliini, mutta kaadan sinut kuppiisi tottunein jo ennakoiduin ottein.
Nuuhkin pähkinänruskeaa ihoasi ja kermaista huntuasi. Järkeni sumenee tuon tumman, kuivatun hedelmäisyyden raivokkaassa hurmiossa. Mausteisuus tihkuu nenääni yhdistyen keveään anismaisen lakritsaiseen lääkemäisyyteen ja hentoon makeuteen. Mitä pidemmälle hetkemme etenee, sitä voimakkaammin tarjoilet mausteyrttisyyttäsi.

Palan halusta ja kiusaten siirrän kieltäni sisääsi ja sinä minun. Maistan hyvin hellää omenaa sinussa, joka pidempään lipoessa peittyy luumuun, kevyeen kirsikkaiseen makeuteen ja siirappiin. Tahmasuisin elkein jatkan, haluan nähdä sinun nauttivan, värisevän ja kiljuvan. Siirrän ”Ei saa häiritä” kyltin kesätoimistoni oveen ja soitan huonepalvelusta kaiken mitä tarvitsen. Vesipiipun, hellekypärän, riippumaton, katkarapucoctkaileja ja runsaasti jäitä. Laitan taustalle raidan soimaan. Lucy on taas taivaassa timanttien kera.. Riisun tupakkatakkini ja virnistän: ”Pian sinäkin”.
Tunnen hyvin hennon paahtoleipäisen paahteisuuden suussani ja heitän norsunluisen savukeholkkisi pois. Makeus palaa vähitellen, kuten mausteisuuskin. Yrttisyyden kohdalla pudistelen päätäni. En ole varma johtuuko se vesipiipusta ja bushdoctor mixistä. Ravistelen ajatukset päästäni ja keskityn tuntumaan suussani.
Paikallisesti lausuen ja runoillen kevyt värinä tuntuu jalkojen alla, mutta tulivuori purkautui jo useasti tämän session aikana. Kermaisuutta valuu suunpielistäni tavalla johon vain normaalisti pääsevät vain optio- ja osakekeinottelijat, lihavat kissat kermavatinsa ääressä. Meidän muiden kuolevaisten on tyydyttävä vain tähän hetkeen ja eternaaliseen eskapismiin lakanoillani.
Puhaltelen onnellisena viimeisiä savuja. Sinä kaipaat John Lee Hookeria ja yhtä bourbonia, yhtä skottilaista ja yhtä olutta. Spedellä oli sallitut leikit, sinulla vain kielletyt ja paheelliset. Sellaiset liki kerran elämässä tapahtuvat huvit tässä sarvikuonojen maassa, jossa Aku Ankallekin housut laitetaan. Nuorena liki alaikäisenä et sytyttänyt, mutta kypsänä sytytät halun palata takaisin tähän hetkeen uudestaan ja uudestaan. Nyt vatisi, astiasi, kosteutesi tyhtentäneenä kiertelemme vesilammikoita ja katselemme toisiamme lasin lävitse. Ehkä joskus tiemme taas risteävät ja sekin hetki on nautinnolinen kaksin rakastella kevätyöhön.
Pisteet: Seitsemän otavan tähteä ja Polarikset päälle, ilman Chisua, vaikka herkkää onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti